putujte s nama

međužupanijski prijevoz
Europska putovanja
najam autobusa

ISO 9001 - ISO 14001 (Politika kvalitete, Politika zaštite okoliša)

ISO 9001 - ISO 14001 (Politika kvalitete, Politika zaštite okoliša)


Politika kvalitete U ostvarivanju i provođenju upravljanja kvalitetom Slavonija Bus d.o.o. slijedi zahtjeve norme EN ISO 9001:2015,  te će ih u potpunosti  implementirati i certificirati  u zajednički sustav upravljanja zaštite okoliša sa zahtjevima norme EN ISO 14001:2015. Na temeljima uspješne dugogodišnje tradicije izgrađivat ćemo i održavati visoki nivo profesionalnosti i kvalitete usluga. Naše  usluge prijevoza moraju u potpunosti ispuniti zahtjeve kupaca, te zakonske i tehničke propise. Radi postizanja željene kvalitete tražiti ćemo i mišljenje kupaca. Dobavljačima ćemo  posvetit veliku pozornost, jer i oni imaju značajnu ulogu u našem sustavu kvalitete. Optimalno ćemo provoditi kontrole kvalitete i izrađivati zapise za sve bitne  aktivnosti procesa obavljanja usluga i nadzora nad njima. Analizirat ćemo uzroke nesukladnosti, a korektivnim akcijama i preventivnim mjerama otklanjati i sprječavati da se iste greške ne ponavljaju. Educirati ćemo sve naše zaposlenike kako bi savjesno snosili svoj  dio odgovornosti i obavljali svoj dio posla u unapređenju kvalitete te doprinijeli  razvoju i poboljšanju. Direktor će dodijeliti odgovornosti za upravljanje kvalitetom, kako bi se osigurale sve potrebne informacije za donošenje pravilnih odluka vezanih uz sustav upravljanja kvalitetom. Radnici su  najvažniji čimbenik za ostvarenje kvalitete naše usluge. Zadovoljstvo kupca, zadovoljstvo radnika i pozitivan utjecaj na zajednicu pokreću strategiju politike kvalitete, a radnici isto dužno provode u svakodnevnom radu. Komunikacija i zadovoljstvo radnika rezultira boljom kvalitetom usluga, stoga nam je to motivaci.....

NOVI VINODOLSKI-škola u prirodi (5 dana autobusom)
NOVI VINODOLSKI-škola u prirodi (5 dana autobusom)

NOVI VINODOLSKI-škola u prirodi (5 dana autobusom) | Slavonija Bus
CIJENA:
TRAJANJE: 5 dana    


1. DAN Polazak ispred škole u jutarnjim satima. Ugodna vožnja turističkim  autobusom do ZELENOG SRCA HRVATSKE - GORSKOG KOTARA. Po dolasku u DELNICE šetnja kroz PARK- ŠUMU JAPLENŠKI VRH, te posjet mini ZOO VRTU. Fakultativno mogućnost posjeta POPOVIĆEVOM MLINU, te razgled uz stručnu prezentaciju. Nastavak vožnje do NOVOG VINODOLSKOG. Smještaj u hotel. Dio poslijepodneva slobodan za odmor i nastavno-sportske aktivnosti. Škola plivanja i kupanje u zatvorenom i otvorenom bazenu hotela Lišanj ••. Večera. Animacija, društvene igre, zabava u organizaciji iskusnih animatora (piđama party). Noćenje.

 

2. DAN Doručak. Zajednička  šetnja i upoznavanje sa mjestom domaćinom. Razgled NOVOG VINODOLSKOG i obilazak znamenitosti grada: STARA GRADSKA JEZGRA, STOLNA CRKVA SV. FILIPA I JAKOVA, TRG FRANKOPANA, RODNA KUĆA MAŽURANIĆA. Povratak u hotel. Dio vremena slobodno za nastavne programe. Ručak. Dio vremena slobodno za odmor. Škola plivanja i sportska natjecanja. Večera. Zabava i ples uz animatore (izbor najluđe frizure). Noćenje.

 

3. DAN Doručak. Poludnevni izlet BRODOM SA STAKLENIM DNOM  na otok KRK i posjet špilji  BISERUJKI. Povratak u hotel. Dio vremena slobodno za nastavne programe. Ručak. Poslijepodne organizirana škola plivanja i sportska  natjecanja. Večera. Animacija, društvene igre i zabava ( izbor miss i mistera ). Noćenje.

 

4. DAN Doručak. Poludnevni izlet autobusom do USKOČKOG GRADA SENJA . Posjet TVRĐAVI  NEHAJ i GRADSKOM MUZEJU koji je smješten u palači obitelji Vukasović. Povratak u hotel. Dio vremena slobodno za nastavne programe. Ručak. Poslijepodne škola plivanja i sportska natjecanja. Večera. Kviz znanja o naučeno i viđenom  uz dodjele nagrado pobjednicima. Animacija, ples i zabava. Noćenje.

 

5. DAN Doručak. Prijepodne slobodno za odmor. Ručak. Napuštanje hotela i odlazak do CRIKVENICE, te posjet AQUARIJUMU. Nastavak vožnje do RIJEKE posjet SREDNJOVJEKOVNOJ UTVRDI TRSAT I SVETIŠTU MAJKE BOŽJE TRSATSKE. Povratak u pravcu vašeg mjesta, dolazak u večernjim satima

 

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: prijevoz turističkim autobusom prema programu, obilaske i razglede prema programu, boravak na bazi 4 puna pansiona u hoteli Lišanj ••, korištenje zatvorenog bazena - premo rasporedu hotela, smještaj u tro i četverokrevetnim tuš /WC  sobama, uslugu stručnog turističkog pratitelja grupe, posjet Park šumi Japlenički vrh, ulaznice za utvrdu Trsat, ulaznice za Nehaj kulu i Gradski muzej u Senju, izlet brodom sa staklenim dnom i ulaznicu za Spilju Biserujku, ulaznice za Aquarium u Crikvenici, školu plivanja, organizaciju športskih i zabavnih sadržaja uz dodjelu nagrade pobjednicima, osiguranje putnika u autobusu,jamačno osiguranje, troškove organizacije i rezervacije.

 

CIJENA ARANŽMANA NE UKL.JUČUJE: ulaznicu za Popovićev mlin= 10 Kn

KONTAKT INFORMACIJE

Slavonija Bus d.o.o.

Novi Grad 26/a 35221 Velika Kopanica
HRVATSKA - CROATIA

T: +385 (0)35 475-300
T: +385 (0)35 415-165
T: +385 (0)35 226-111
F: +385 (0)35 475 - 301

e-mail: info@slavonija-bus.hr

OIB: 84931084664
MB: 0765864
Žiro račun: HYPO BANKA 2500009-1102140679

Odgovorna osoba: Franjo Matijašević, direktor

 

Putnička agencija
"Slavonija Bus"

Trg hrvatskog proljeća bb Slavonski Brod

T: +385 (0)35 / 415-165 (tel/fax)

ID kod: HR-AB-35-050012972
Šifra agencije: 55892

 

Plaćanje aranžmana i ugovorenih usluga prijevoza možete obaviti uplatama na naš žiro račun.

IBAN: HR1823400091100169540

Kao poziv na broj upisuje se datum putovanja.

Ove web stranice koriste kolačiće treće strane koji od posjetitelja prikupljaju neosobne podatke u svrhu omogućavanja dijeljenja sadržaja na Facebooku i u svrhu korištenja analitičkog servisa Google Analytics koji omogućuje praćenje posjećenosti naših stranica. Prikupljeni podaci ni na koji način ne kompromitiraju Vašu privatnost i ne služe svrsi praćenja Vaših Internet aktivnosti. Saznajte više o Vašoj privatnosti i kolačićima ovdje: KOLAČIĆI I PRIVATNOST. Kolačići se neće koristiti bez Vašeg pristanka. Nastavkom korištenja ovih web stranica potvrđujete da razumijete o čemu se radi i dajete svoju suglasnost za korištenje kolačića.

RAZUMIJEM I PRIHVAĆAM KORIŠTENJE KOLAČIĆA