putujte s nama

međužupanijski prijevoz
Europska putovanja
najam autobusa

ISO 9001 - ISO 14001 (Politika kvalitete, Politika zaštite okoliša)

ISO 9001 - ISO 14001 (Politika kvalitete, Politika zaštite okoliša)


Politika kvalitete U ostvarivanju i provođenju upravljanja kvalitetom Slavonija Bus d.o.o. slijedi zahtjeve norme EN ISO 9001:2015,  te će ih u potpunosti  implementirati i certificirati  u zajednički sustav upravljanja zaštite okoliša sa zahtjevima norme EN ISO 14001:2015. Na temeljima uspješne dugogodišnje tradicije izgrađivat ćemo i održavati visoki nivo profesionalnosti i kvalitete usluga. Naše  usluge prijevoza moraju u potpunosti ispuniti zahtjeve kupaca, te zakonske i tehničke propise. Radi postizanja željene kvalitete tražiti ćemo i mišljenje kupaca. Dobavljačima ćemo  posvetit veliku pozornost, jer i oni imaju značajnu ulogu u našem sustavu kvalitete. Optimalno ćemo provoditi kontrole kvalitete i izrađivati zapise za sve bitne  aktivnosti procesa obavljanja usluga i nadzora nad njima. Analizirat ćemo uzroke nesukladnosti, a korektivnim akcijama i preventivnim mjerama otklanjati i sprječavati da se iste greške ne ponavljaju. Educirati ćemo sve naše zaposlenike kako bi savjesno snosili svoj  dio odgovornosti i obavljali svoj dio posla u unapređenju kvalitete te doprinijeli  razvoju i poboljšanju. Direktor će dodijeliti odgovornosti za upravljanje kvalitetom, kako bi se osigurale sve potrebne informacije za donošenje pravilnih odluka vezanih uz sustav upravljanja kvalitetom. Radnici su  najvažniji čimbenik za ostvarenje kvalitete naše usluge. Zadovoljstvo kupca, zadovoljstvo radnika i pozitivan utjecaj na zajednicu pokreću strategiju politike kvalitete, a radnici isto dužno provode u svakodnevnom radu. Komunikacija i zadovoljstvo radnika rezultira boljom kvalitetom usluga, stoga nam je to motivaci.....

DUNAVSKI BISERI
DUNAVSKI BISERI

DUNAVSKI BISERI | Slavonija Bus
CIJENA:
TRAJANJE: 3 dana    


DUNAVSKI BISERI 

 

 

0. DAN : Polazak ispred škole u 22 sata. Ugodna vožnja modernim turističkim autobusom u pravcu BEČA…….

1. DAN : …… Noćna vožnja. Planirani dolazak u BEČ u jutarnjim satima. Po dolasku u BEČ razgled grada u pratnji stručnog vodiča: RING, OPERA, PARLAMENT, KAERTNERSTRASSE, KATEDRALA SV. STJEPANA, TRG KARLA BOROMEJSKOG, DVORAC BELVEDERE, HOFBURG, HAUS HUNDERTWASSER , DVORAC SCHOENBRUNN , VRTOVI SCHOENBRUNN …… VRIJEME ZA POSJETE MUZEJIMA : Posjet MUZEJU POVIJESTI I UMJETNOSTI i PRIRODOSLOVNOM MUZEJU .  Dio vremena slobodno za osobne programe. Iz Beča put nas vodi do Bratislave. Smještaj u hotel. Večera.  Noćenje.

2. DAN : Doručak. Polazak u zajednički razgled  BRATISLAVE uz stručno vodstvo: BRATISLAVSKI HRAD – KATEDRALA SV. MARTINA – SLOVAČKO NARODNO KAZALIŠTE – HLAVNE NAMESTI – PRIMICIALNE NAMESTI – FRANTINSKE NAMESTI – MIHAELOVA VRATA……  Vrijeme slobodno za osobne programe. Nastavak vožnje do Budimpešte. Smještaj u hotel. Večera. Mogućnost VOŽNJE BRODOM PO DUNAVU i zajedničkog odlaska u Disco club. Zabava. Noćenje.

3. DAN : Doručak.  Zajednički razgled BUDIMPEŠTE uz stručno vodstvo : TRG HEROJA, OPERA, PARLAMENT, CRKVA SV. STJEPANA......... Posjet BUDIMU : KRUNIDBENA CRKVA MATIJAŠA KORVINA, KRALJEVSKA PALAČA, RIBARSKE KULE , BRDO GELLERT SA CITADELOM. U kasnim poslijepodnevnima satima povratak put Hrvatske te planirani povratak pred školu u noćnim satima.

 

 

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: prijevoz licenciranim turističkim autobusom prema programu, obilaske i razglede prema programu, ulaznice za Muzej povijesti umjetnosti u Beču , ulaznice za Prirodoslovni muzej u Beču ,  stručni licencirani vodič za razglede gradova i lokaliteta koji se posjećuju ( Beča ,Bratislave , Budimpešte ), smještaj na bazi 2 polupansiona u hotelima *** / **** u Bratislavi i Budimpešti, usluge stručnog licenciranog turističkog pratitelja grupezakonsku jamčevinu, osiguranje od odgovornosti,  osiguranje putnika u autobusu, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, troškove organizacije i rezervacije.

 

 

 

KONTAKT INFORMACIJE

Slavonija Bus d.o.o.

Novi Grad 26/a 35221 Velika Kopanica
HRVATSKA - CROATIA

T: +385 (0)35 475-300
T: +385 (0)35 415-165
T: +385 (0)35 226-111
F: +385 (0)35 475 - 301

e-mail: info@slavonija-bus.hr

OIB: 84931084664
MB: 0765864
Žiro račun: HYPO BANKA 2500009-1102140679

Odgovorna osoba: Franjo Matijašević, direktor

 

Putnička agencija
"Slavonija Bus"

Trg hrvatskog proljeća bb Slavonski Brod

T: +385 (0)35 / 415-165 (tel/fax)

ID kod: HR-AB-35-050012972
Šifra agencije: 55892

 

Plaćanje aranžmana i ugovorenih usluga prijevoza možete obaviti uplatama na naš žiro račun.

IBAN: HR1823400091100169540

Kao poziv na broj upisuje se datum putovanja.

Ove web stranice koriste kolačiće treće strane koji od posjetitelja prikupljaju neosobne podatke u svrhu omogućavanja dijeljenja sadržaja na Facebooku i u svrhu korištenja analitičkog servisa Google Analytics koji omogućuje praćenje posjećenosti naših stranica. Prikupljeni podaci ni na koji način ne kompromitiraju Vašu privatnost i ne služe svrsi praćenja Vaših Internet aktivnosti. Saznajte više o Vašoj privatnosti i kolačićima ovdje: KOLAČIĆI I PRIVATNOST. Kolačići se neće koristiti bez Vašeg pristanka. Nastavkom korištenja ovih web stranica potvrđujete da razumijete o čemu se radi i dajete svoju suglasnost za korištenje kolačića.

RAZUMIJEM I PRIHVAĆAM KORIŠTENJE KOLAČIĆA